Udskriftsindstillinger:

Bønnefritter med parmesan og pankorasp

Tid
Forberedelsestid: 10 10 mins Tilberedningstid: 20 20 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 750 g. grønne bønner (Haricots verts fra frost)
  • 1 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 2 spsk. mælk
  • 3 dl pankorasp
  • 1 dl parmesan (fintrevet)
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 1/2 tsk. cayenne peber (kan udelades)
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn.

  2. Find 3 skåle, og kom mel i den ene skål, pisk æg og mælk sammen i en anden skål, og bland pankorasp, parmesan, salt, peber og cayennepeber i en tredje skål.

  3. Skyl bønnerne og "dup" dem tørre i et rent viskestykke.

  4. Vend bønnerne (lidt ad gangen) i mel, herefter i æggeblandingen og til sidst i pankorasp/parmesanblandingen.

  5. Kom bønnefritterne på en bageplade med bagepapir.

  6. Bønnefritterne bages i ovnen i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.

Bemærkning

Dyp dem i en af vores lækre dips, f.eks. vegansk mayo eller dijonnaise.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!