Udskriftsindstillinger:

Bananpandekager

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 5 5 mins Tilberedningstid: 10 10 mins Tid i alt: 15 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 2 bananer
  • 2 dl havregryn
  • 3 æg
  • Salt
  • 1 spiseske smør (til stegning, alternativt kan du stege i kokosolie)
Fremgangsmåde
  1. Mos banaerne, jeg brugte en stavblander for at få en fin konsistens, men du kan også sagtens mose dem med en gaffel.

  2. Kom havregryn, æg og salt i, og rør det sammen, blend det gerne med stavblenderen igen, så havregrynene også får en finere konsistens.

    Hvis du ikke er så vild med havregryn som jeg er, kan du sagtens erstatte det med hvedemel, eller bruge 1 dl. hvedemel og 1 dl havregryn
  3. Bag dem på panden i kokosolie eller smør.

Bemærkning

Bananpandekagerne smager ekstra godt med lidt topping på, f.eks. Sirup, honning eller sukker.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!