Udskriftsindstillinger:

Bananmuffins med eller uden chokolade.

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Tilberedningstid: 15 15 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 12
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 2 bananer
  • 200 g. hvedemel (3,5 dl)
  • 2 æg
  • 100 g. smør (blødt)
  • 150 g. sukker (1,75 dl)
  • 2 tsk. bagepulver
  • 50 g. chokolade (kan udelades)
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovn på 180 gr. alm ovn.

  2. I en røreskål piskes sukker, vaniljesukker, og æg sammen.

  3. Mos bananerne

  4. Bland hvedemel og bagepulver sammen.

  5. Tilføj hvedemelsblandingen, banan og den bløde smør til røreskålen og bland det godt sammen.

  6. Hvis du ønsker muffins med chokolade, hakkes chokoladen i små stykker, hvis du ikke bruger chokoladeknapper, og tilføj til blandingen.

  7. Fordel dejen i muffinsformene og bag dem i ovnen ca. 12-15 minutter ved 180 gr. alm ovn.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!