Udskriftsindstillinger:

Bananmarmelade

Tilberedningsmetode
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Tilberedningstid: 45 45 mins Tid i alt: 1 time
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 4 bananer
  • 1 citron (saften herfra + citronskal)
  • 250 g. sukker
  • 1/2 vanilijestang (kornene)
  • 1 tsk. atamon
Fremgangsmåde
  1. Bananerne skrælles og skæres ud i små tern og blandes med saften fra citronen samt skal.

  2. Vand og sukker bringes i kog i en lille gryde.

  3. En vaniljestang skæres på langs og kornene fra den ene halvdel skrabes ud.

  4. I gryden tilsættes kornene fra den halve vaniljestang samt bananblandingen.

  5. Blandingen koges ved svag varme indtil den er kogt helt ind. Dette tager ca. 45 min. Rør jævnligt i gryden.

  6. Når marmeladen er kogt ind og blevet tyk, tilsættes atamon for længere holdbarhed - følg anvisning bag på flasken.

  7. Lad marmeladen køle af og opbevar den efterfølgende på køl.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!