Udskriftsindstillinger:

Bananbrød

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 15 15 mins Tilberedningstid: 50 50 mins Tid i alt: 1 time 5 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig, Fryseregnet
Ingredienser
  • 80 g. smør
  • 75 g. rørsukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g. chokolade (mørk)
  • 50 g. chokolade (til pynt, lys eller mørk)
  • 150 g. hvedemel
  • 4 bananer
  • 1 banan (til pynt)
  • Udstyr
  • 1 rugbrødsform
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.

  2. Start med at piske smør, rørsukker og vaniljesukker til en luftig masse, og tilsæt efterfølgende æg.

  3. Mos bananerne - evt. med en stavblander og tilsæt dem til massen.

  4. Tilsæt bagepulver og hvedemel.

  5. Hak chokoladen og tilsæt den.

  6. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform eller beklæd den med bagepapir.

  7. Skær den sidste banan over på den lange led, og læg dem oven på dejen.

  8. Bag kagen i ca. 50 minutter.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!