Udskriftsindstillinger:

Baba ganoush

Køkken
Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 5 5 mins Tilberedningstid: 30 30 mins Hævetid: 1 1 hr Tid i alt: 1 time 35 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 aubergine
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 citron
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tahin (se vores opskrift i bunden af siden)
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Skær stilken af auberginen og halver den

  2. Placer auberginen med skærefladen nedad på en bradepande med bagepapir. Prik mange huller i auberginen med en gaffel, og bag den i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader alm. ovn

  3. Skrab herefter "kødet" ud af auberginen, og blend dette med hvidløg, tahin, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.

  4. Lad din baba ganoush trække i køleskabet i min. 1 time.

Bemærkning

Tip: Er rigtig god med naanbrød eller i pita.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!