Risotto med hokkaidogræskar
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Forvarm ovnen til 200 grader, varmluft.
-
Halver og udhul græskarret og skær det tern.
-
Bag græskarternene i 15 minutter i ovnen.
-
Imens koges en liter vand med grønsagsbouillon terningerne i.
-
Skær champignon og gulerødder ud i mindre stykker.
-
Rist kort risene i gryden med løg og hvidløg.
-
Herefter tilsætter du lidt efter lidt “boullionvandet” til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig.
-
Når du har tilføjet 1/4 den af vandet, tilføjes hakkede champignon og gulerødder.
-
Forsæt med at komme vand heri, til risene klister og ikke knaser.
-
Kom nu de bagte græskartern i retten og rør godt rundt.
-
Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en lille håndfuld parmesan til sidst, for at at gøre retten lidt mere cremet og lækker.