Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Whiskymarinerede flanksteak med grillet tomat-champignon, majskolber og pasta-pesto

Pers: 2-3 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 24 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Kød og marinade

  • 1 Flanksteak
  • 1 dl whisky
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 spsk. paprika
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1/2 dl ketchup
  • Salt og peber

Tilbehør

  • 250 g cherrytomater
  • 250 g champignon
  • 10 blade frisk basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • Olie
  • 50 g. revet mozzarella (cheddar kan også bruges).
  • 2 stk. majskolber
  • 250 g pasta – vi brugte tagliatelle
  • 75 g pesto

Fremgangsmåde

Start med at marinere flanksteaken, og klargør i ventetiden resten af tilbehøret.

Flanksteak:

  1. Flanksteaken lægges i en pose, tilføj herefter whisky, brun farin, paprika, chilipulver, ketchup og salt og peber, og sørg for at fordele kryderierne på kødet.
  2. Lad flanksteaken ligge i blandingen i minimum 30 minutter, men gerne længere.
  3. Flanksteaken kan tilberedes på grille eller på panden, den skal ikke have så lang tid, ellers bliver den tør og ikke særlig spændende.
    – På grillen grilles den 4 minutter på hver side.
    – På panden steges den i 5 minutter på hver side.
  4. Pak herefter flanksteaken ind i sølvpapir og lade den hvile i 10-15 min.

Champignon-tomat

  1. Halver tomater
  2. Skær champignonerne ud i kvarte
  3. Hak basilikum og hvidløg fint
  4. I en skål blandes tomater, champignoner, basilikum, hvidløg og lidt olie.
  5. Steg blandingen på en pande, eller i put det i en grilbakke steg det på grillen. Steg blandingen indtil champignonerne er blevet brune og bløde. Når blandingener ved at være færdigstegt tilføjes lidt ost på toppen

Majskolber

  1. Rens majskoblen fra blade og tråde
  2. Skær en smule af den spidse ende af.
  3. Bring en gryde med vand i kog.
  4. Kog majskolberne i
  5. Kom herefter majskoblerne på grillen eller panden i 5 minutter. Vend dem undervejs.

Pasta-pesto

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken
  2. Hæld vandet fra pastaen, og lad dryppe af.
  3. Bland hefter pestoen og pastaen sammen, herefter er det klar til servering.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Luftige pitabrød
Græske frikadeller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik