
Antal: 2-3 personer. Tid: ca 30 min Sværhedsgrad: Nem
Vietnamesiske forårsruller er den perfekte samtalemiddag og super lækkert!
Det skal du bruge:
ca. 2-3 personer.
- Rispapir
- 1 bk. kylling – du kan også lave dem med store rejer, tofu, and, oksekød, kikærter, eller hvad du har lyst til at putte deri.
- Diverse grønsager/frugt – Vi brugte avokado, gulerod, mango, rødspidskål, peberfrugt og agurk.
Peanutbutter dressing
- 3 spsk. peanutbutter – vi brugte den der hedder creamy
- 5 spsk. kokosmælk
- 1 spsk. soya
- Saften fra en halv citron
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du:
For at lave peanutbutter dressing blandes alle ingredienserne dertil sammen, vi blendede dem, for at dressing fik en fin konsistens. Herefter skæres kyllingen ud i mindre tern, og grønsagerne skæres ud i aflange stænger. Steg kyllingen på panden, og brug evt. resterne af kokosmælken til at stege kyllingen i.
Tag grønsagerne, peanutbutter dressingen, kyllingen, et rundt fad med vand, rispapirerne og eventuelt andre dressingerne som sur-sød sauce med ind til bordet, og hyg jer over en byg selv middag!
Fadet med vand bruges til at bløde rispapirerne op, læg et rispapir ned i vandet, og tag det efter lidt op, fyld ønsket fyld i. Rispapiret burde nu være blødt og elastisk, så det kan foldes sammen til en forårsrulle
Velbekomme!