Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagværk, Hvedemel, Lækkerier, Mælk, Mørk chokolade, Opskrifter, Smør, Sukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk

Verdens bedste chokoladeboller

Antal: 12 stk        Arbejdstid: ca. 20 min.        Tid i alt: 1 t 40 min      Sværhedsgrad: Nem

“Verdens bedste chokoladeboller”

Verdens “måske” bedste hjemmelavede chokoladeboller! Disse chokoladeboller er en klar favorit herhjemme og er perfekt til fødselsdage, som snack til madpakken eller måske bare når man vil forkæle sig selv lidt! 

Der bliver ca. 12 stk.

Det skal du bruge: 

  • 50 g gær
  • 100 g smør
  • 2 dL mælk
  • 50 g sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 2 æg
  • 100g mørk chokolade
  • ca. 500 g hvedemel
  • evt. kardemomme

Sådan gør du:

  1. Smelt smøren.
  2. Gæren opløses i det smeltede smør og mælk.
  3. Hernæst tilsættes æg, sukker, salt og evt. kardemomme.
  4. Hak chokoladen og tilsæt denne samt melet lidt ad gangen.
  5. Ælt dejen godt og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
  6. Form herefter bollerne og lad dem efterhæve i 40 min.
  7. Bollerne pensles med æg og bages ved 190 grader varmlugt i 10-12 min.

Håber i kan lide dem!

Indlægsnavigation

Pesto-Spinat Snegle
Chia-havregrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik