Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Vegansk persillepesto

Antal: 1 glas ·  Arbejdstid: ca. 10 min. ·   Tid i alt: ca. 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 50 g persille
  • 30 g solsikkekerner
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 citron (saften)
  • 0,5-1 dl olie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser sammen og tilføj olie til du opnår den ønskede konsistens
  2. Smag til med salt og peber

Indlægsnavigation

Vegansk peanutbuttergryde
Kanelsnegle

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik