Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Vegansk peanutbuttergryde

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 stor sødkartoffel
  • 2-3 mellemstore gulerødder
  • 1 spsk olie
  • 1 løg
  • 1 chili/cayennepeber (alternativt 1 tsk chilipulver)
  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk røget paprika
  • 3 spsk peanutbutter
  • 3 dl vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær den sødekartoffel og gulerødder i mundrette stykker
  2. Bag i ovnen I ca. 15 min ved 200 grader alm ovn
  3. Hak løg og chili
  4. Svits løg, chili og kikærter i gryden med spidskommen og paprika i olie
  5. Kom peanutbutter, vand og kokosmælk her og rør godt
  6. Lad det simre i 10-15 min
  7. Smag til med salt

Tip: Serveres med ris, friske koriander, hakkede peanuts og lime

Indlægsnavigation

Brownie med chokolade og skumfiduser
Vegansk persillepesto

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik