Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Champignon, Gulerod, Hvedemel, Hvidløg, Løg, Muskatnød, Opskrifter, Plantemælk, Sukker, Tomatpure, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Vegansk Lasagne

Antal: 4 personer Tid: ca. 40 min Sværhedsgrad: Nem

Har du også lyst til at skifte kødet ud med grøntsager engang imellem, så er denne veganske lasagne et hit!

Det skal du bruge: 

  • 400 g champignon
  • 3-4 gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré (140g)
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk. basilikum
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 1 dl grøntsagsboullion
  • Lasagneplader

Bechamelsauce: 

  • 25 g naturlig smørbart
  • 3 spsk hvedemel
  • 5 dl plantemælk
  • Salt og peber
  • Lidt revet muskatnød

Sådan gør du:

  1. Hak champignon i en foodprocessor til det er helt finthakket og kom dem over i en gryde og varm dem til væsken er fordampet (ca. 10 min)
  2. Hak imens gulerødder løg og hvidløg i foodprocessoren, så de får samme finhakkede struktur som champignonerne, og tilføj så dem til gryden.
  3. Kom hakkede tomater, tomatpuré, sukker, krydderier og boullion heri og lad det simre lidt.

Bechamelsaucen:

  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Rør melet heri.
  3. Tilsæt plantemælken lidt ad gangen og pisk godt.
  4. Efter et par minutter smages saucen til med salt peber og muskatnød.

Saml lasagnen og bag den i ovnen i 20-30 minutter ved 200 grader alm ovn.

Indlægsnavigation

Super sprøde pommes frites
Grove tortillas

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik