Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Kokos, Kokosmælk, Kokosmel, Lækkerier, Mørk chokolade, Opskrifter, Vegansk, Veganske lækkerier, Vegetarisk, Vegetariske lækkerier

Vegansk bounty

Arbejdstid: 30 min  ·   Tid i alt: 1 døgn   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge

  • 180 g. kokosmel
  • 1 stor dåse kokosmælk
  • 2 spsk. kokossirup
  • 3 spsk. kokosolie
  • 200g. kogechokolade

Sådan gør du:

  1. Skil det trykke fra en dåse kokosmælkmælk og kom det i en gryde.
    OBS. du kan med fordel sætte kokosmælk på køl inden brug, da det bliver nemmere at skille det tykke fra væsken.
  2. Tilføj kokossolien og kokossirup i gryden og varm væsken op, så det bliver en flydende masse.
  3. Bland massen fra gryden med kokosmelen
  4. Smør en brødform eller brug et stykke bagepapir, og fordel massen i brødformen.
  5. Stil massen på køl i mininum 8 timer, gerne natten over.
    –
  6. Tag kokosmassen ud af formen og skær den ud i ønsket størrelse.
  7. Lav et vandband og smelt chokoladen
  8. Overhæld kokosmassen med chokolade, og stil dem på en tallerken.
    – Brug gerne et stykke bagepapir, så er de nemmere at få fri.
  9. Lad dem stå på køl til at chokoladen smelter.

Velbekomme!

Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rør bunden.

Sådan smelter du chokolade i en mikrobølge ovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.

Indlægsnavigation

Kanelsnegle
Rød karry med blomkål og linser

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik