
Antal: ca. 10 stk · Arbejdstid: ca. 30 min. · Tid i alt: ca. 24 timer · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Skil det trykke fra en dåse kokosmælkmælk og kom det i en gryde.
OBS. du kan med fordel sætte kokosmælk på køl inden brug, da det bliver nemmere at skille det tykke fra væsken. - Tilføj kokossolien og kokossirup i gryden og varm væsken op, så det bliver en flydende masse.
- Bland massen fra gryden med kokosmelen
- Smør en brødform eller brug et stykke bagepapir, og fordel massen i brødformen.
- Stil massen på køl i mininum 8 timer, gerne natten over.
– - Tag kokosmassen ud af formen og skær den ud i ønsket størrelse.
- Lav et vandband og smelt chokoladen
- Overhæld kokosmassen med chokolade, og stil dem på en tallerken.
– Brug gerne et stykke bagepapir, så er de nemmere at få fri. - Lad dem stå på køl til at chokoladen smelter.
Velbekomme!
Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.
Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.