Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Vaniljekranse

Glædelig jul! Håber i alle får en dejlig aften med familien!
Hvis i får lyst til lidt mere julehygge her i juledagene, så prøv disse lækre vaniljekranse!

Det skal du bruge:

  • 6-6,5 dl hvedemel
  • ca. 1,5 dl kartoffelmel
  • 1 vaniljestang
  • 350 g smør (gerne køleskabskoldt smør)
  • 100 g finthakkede mandler (kan med fordel hakkes i en foodprocessor/minihakker)
  • 3 dl sukker
  • 1 æg.

Sådan gør du:

  1. Bland hvedemel og kartoffelmel sammen.
  2. Smuldr smøret i og tilsæt de finthakkede mandler.
  3. Hak vaniljestangen fint og tilsæt det og sukker.
  4. Tilsæt nu ægget og saml dejen med det.
  5. Stil dejen på køl et par timer (gerne over natten).
  6. Brug nu kødmaskinens lille stjerne  (kagepladen) og lad dejen gå herigennem.
  7. Stængerne skal være ca. 9-10 cm lange og skal formes til kranse.
  8. Bag vaniljekransene øverst i ovnen ved 200 grader alm. ovn i ca. 8 minutter.

Indlægsnavigation

Champignon Paté
Kransekage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik