Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Valnøddebrød

Antal: 4 ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2,5 dl lunkent vand
  • 70 g valnødder
  • 1 spsk sirup
  • 1 tsk salt
  • 130 g fuldkornshvedemel
  • ca. 300 g hvedemel

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt, hakkede valnødder, sirup, salt og fuldkornshvedemel og rør godt.
  3. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt godt.
  4. Lad dejen hæve i ca. 1 time
  5. Form 4 brød og lad dem efterhæve i 45 min på en bageplade.
  6. Bag dem i ovnen på 200 grader alm. ovn i ca. 30 min.

Indlægsnavigation

Chocolate Chip Cookies
Chili sin Carne

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik