Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Tunmousse lavet på flødeskum

Antal: Et stort fad ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 400g tun
  • 1 løg
  • Saften fra én citron
  • 2 dl creme fraiche
  • 4 blade husblas
  • 2 dl piskefløde
  • 1 bundt dild
  • Salt og peber

Server med finthakket rødløg og peberfrugt.

Fremgangsmåde

  1. Blødgør husblassen i koldt vand
  2. Hak løg og dild fint.
  3. Si vandet fra tunen fra og skil tunen fra hinanden ved at mose det med en gaffel, så du ikke har nogle klumper.
  4. I en skål piskes flødeskum
  5. I en anden skål blandes tun, løg, dild, creme fraiche og saften fra én citron med en elpisker.
  6. Smelt husblassen ved at komme det i en kop og hæld et par spiseskefulde kogende vand i, og rør rundt til at husblassen er smeltet.
  7. I en tynd stråle hældes husblasten i tunmoussen mens den piskes.
  8. Til sidst vendes flødeskummet forsigtigt i tunmoussen.
  9. Kom tunmoussen i et fad og lad den stivne på køl i minimum to timer.

Indlægsnavigation

Cubano Sandwich
Chili cheese bagel med tunmousse

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik