Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

TunFRI salat / kikærtesalat

Det skal du bruge:

  • 1 dåse kikærter
  • 2 tsk. kapers
  • 2 spsk. citron saft (ca. 1/2 citron)
  • 1 tsk. sennep
  • 4 spsk neutral soyayoghurt
  • 1 spsk vegansk mayo – Eller lav den selv, se opskriften her
  • 3 spsk hakket dild
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 2 spsk finthakket syltede agurk
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Start med at hælde vandet fra kikærterne og skyl dem – GEM gerne kikærtevandet, det kan nemlig bruges til at lave din egen veganske mayo! Følg linket til opskriften oppe i ingredienslisten.
  2. Kikærterne moses
  3. Hak en syltede agurk og et rødløg fint, og pres et fed hvidløg
  4. Bland alle ingredienserne sammen, og smag til med alt og peber. Vurder selv, om der er noget du synes, der mangler eller som der skal mere i af.

Vi håber i kan lide det!

Indlægsnavigation

Croissant med marcipan eller nutella
Coq au vin – En fransk klassiker

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik