Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Agurk, Citron, Dild, Hvidløg, Kapers, Kikærter, Rødløg, Sennep, Sojayoghurt, Spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegansk jul, Vegansk påske, Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk Jul, Vegetarisk Påske, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

TunFRI salat / kikærtesalat

Pers: ·  Tid: min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 dåse kikærter
  • 2 tsk. kapers
  • 2 spsk. citron saft (ca. 1/2 citron)
  • 1 tsk. sennep
  • 4 spsk neutral soyayoghurt
  • 1 spsk vegansk mayo – Eller lav den selv, se opskriften her
  • 3 spsk hakket dild
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 2 spsk finthakket syltede agurk
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Start med at hælde vandet fra kikærterne og skyl dem – GEM gerne kikærtevandet, det kan nemlig bruges til at lave din egen veganske mayo! Følg linket til opskriften oppe i ingredienslisten.
  2. Kikærterne moses
  3. Hak en syltede agurk og et rødløg fint, og pres et fed hvidløg
  4. Bland alle ingredienserne sammen, og smag til med alt og peber. Vurder selv, om der er noget du synes, der mangler eller som der skal mere i af.

Vi håber i kan lide det!

Indlægsnavigation

Croissant med marcipan eller nutella
Coq au vin – En fransk klassiker

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter268 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk160 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik