
Pers: 6-8 · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 200 g tofu
- 1 tsk karry
- 2 syltede agurker
- 1 rødløg
- 1 æble
- 10 cherry tomater
- 4 spsk sojayogurt
- 5 spsk. vegansk mayo
- 2 tsk sennep
- 3 spsk. dild eller purløg
- 1/2 tsk paprika
- evt. gurkemeje
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Smuldr 200 g tofu og steg det på panden med 1 tsk karry og salt i 5-8 min, og sæt det derefter til side for at køle af.
- De 2 syltede agurker, rødløg og æblet hakkes fint
- Ved de 10 cherrytomater fjernes det fyldende i midten, og tomatkødet skæret i mindre tern.
- Bland nu alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.