Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

ÆggeFRIsalat

Pers: 6-8 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 200 g tofu
  • 1 tsk karry
  • 2 syltede agurker
  • 1 rødløg
  • 1 æble
  • 10 cherry tomater
  • 4 spsk sojayogurt
  • 5 spsk. vegansk mayo
  • 2 tsk sennep
  • 3 spsk. dild eller purløg
  • 1/2 tsk paprika
  • evt. gurkemeje
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Smuldr 200 g tofu og steg det på panden med 1 tsk karry og salt i 5-8 min, og sæt det derefter til side for at køle af.
  2. De 2 syltede agurker, rødløg og æblet hakkes fint
  3. Ved de 10 cherrytomater fjernes det fyldende i midten, og tomatkødet skæret i mindre tern.
  4. Bland nu alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.

Indlægsnavigation

Rødbede-risotto
Veganske/vegetariske varianter til din julefrokost

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik