
Pers: 3-4 pers · Tid: ca 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge
- Ca. 100 g pasta – gerne makaroni
- 2 dåser hakkede tomater
- 3 løg
- 3 hvidløg
- 1 håndfuld basilikumsblade
- 1 dåse tomatpure á 140g
- 1 l. vand
- 1 dl fløde
- 1-2 tsk. Oregano
- Salt og peber
- evt. Chili
Server gerne med cremefraiche og brød.
Sådan gør du:
- Hak løg groft og steg det i en stor gryde
- hak hvidløg og basilikum blade, og tilføj i gryden
- Tilsæt de to dåser hakkede tomater, tomatpure og vand
- Lad retten koge med låg på i 20 min.
- I mellemtiden koges pastaen efter anvisningen på pakken
- Blend suppen – gør det a 2 omgange, og put massen tilbage i gryden.
- Tilføj fløde og lad suppen koge op igen
- Tilføj til sidst oregano og smag suppen til med salt og peber. Tilføj gerne chili, hvis du vil have det lidt stærk. Tilføj evt. et par spsk, cremefraiche, for at gør den lidt mere lækker og cremet
Velbekomme!