Tomatsuppe med pasta

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Tomatsuppe med pasta

Tilberedningstid 1 hr Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Vinter Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke peberfugt, løget og hvidløget fint.

  2. Start med at sætte en lille gryde med vand i kog.

  3. Skær et lille kryds i toppen af hver tomat, og kog tomaterne i 1-2 minutter.

  4. Kom herefter tomaterne i koldt vand og pil skindet af.

  5. Fjern kernerne og hak tomaterne i grove tern.

  6. I en stor tykbundet gryde varmes olie og steg herefter løg, hvidløg og peberfrugt under omrøring ved middelhøj varme i ca. 10 minutter til de er bløde.

  7. Tilsæt herefter tomaterne og steg videre i yderligere 10 minutter.

  8. Tilsæt boullion, tomatpuré, sukker salt og peber, og lad det simre uner låg i 15 minutter.

  9. Fjern suppen fra blusset og lad den køle en smule af. Når suppen er køligere, blendes den til at den er cremet. Brug gerne en blender, hvor du blender en smule ad gangen. Alternativt kan en stavblender, og blende den i gryden.

  10. Når suppen er blendet, kommes den tilbage i gryden og varmes op ved svag varme.

  11. Imens suppen varmes op, koges pastaen efter anvisningen på pakken.

  12. Tilføj pastaen til suppen og pynt med lidt grønne krydderurter før servering.

Bemærkning

Server evt. med noget lækkert brød til.

Prøv vores:

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *