
Pers: 2 · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Flæskestegsandwich er altid godt, men disse to med henholdsvis pickless og karamelliseret løg er et must try!
Ingredienser
Med pickles
- 2 burgerboller
- 6-8 stykker flæskesteg
- Flæskesvær – evt. Flæskesværs chips
- Mayonnaise
- Salat – vi brugte Iceberg salat
- 4 spsk. Pickles, se vores opskift her
- 6 cherry tomater
Med karamelliseret løg
- 2 burgerboller
- 6-8 stykker flæskesteg
- Flæskesvær – evt. Flæskesværs chips
- Mayonnaise
- Salat – vi brugte Iceberg salat
- 4 spsk. Rødkål
- 2 løg
- 85 g sukker
- en klat smør
Fremgangsmåde
Med pickles:
- Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise
- På under-bollerne puttes et par salatblade
- Læg herefter par stykker flæskesteg og flæskesvær
- Tilføj pickles
- Skær cherrytomater i halve og tilføj 6 halve tomater i burgeren
- Luk burgeren, og kom evt. en grillspyd i, for at gøre den nemmere at spise.
Med karamelliseret løg
Start med at lave de karamelliseret løg.
- Først skæres løget i tynde skiver.
- På en pande fordeles sukker, og det varmes langsomt op, ellers brænder det på. Dette kan godt tage lidt tid
- Når sukkeret er smeltet tilføjes en klat smør og rør rundt.
- Tilføj nu løgene.
- Lad løgene stege indtil de er bløde og karamelliseret. Undervejs røres rundt og løgene vendes.
Byg din burger
- Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise
- På under-bollerne puttes et par salatblade
- Læg herefter par stykker flæskesteg og flæskesvær
- Tilføj rødkål og til sidst karamelliseret løg
- Luk burgeren, og kom evt. en grillspyd i, for at gøre den nemmere at spise.