Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

To anderledes flæskestegssandwich

Pers: 2 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Flæskestegsandwich er altid godt, men disse to med henholdsvis pickless og karamelliseret løg er et must try!

Ingredienser

Med pickles

  • 2 burgerboller
  • 6-8 stykker flæskesteg
  • Flæskesvær – evt. Flæskesværs chips
  • Mayonnaise
  • Salat – vi brugte Iceberg salat
  • 4 spsk. Pickles, se vores opskift her
  • 6 cherry tomater

Med karamelliseret løg

  • 2 burgerboller
  • 6-8 stykker flæskesteg
  • Flæskesvær – evt. Flæskesværs chips
  • Mayonnaise
  • Salat – vi brugte Iceberg salat
  • 4 spsk. Rødkål
  • 2 løg
  • 85 g sukker
  • en klat smør

Fremgangsmåde

Med pickles:

  1. Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise
  2. På under-bollerne puttes et par salatblade
  3. Læg herefter par stykker flæskesteg og flæskesvær
  4. Tilføj pickles
  5. Skær cherrytomater i halve og tilføj 6 halve tomater i burgeren
  6. Luk burgeren, og kom evt. en grillspyd i, for at gøre den nemmere at spise.

Med karamelliseret løg

Start med at lave de karamelliseret løg.

  1. Først skæres løget i tynde skiver.
  2. På en pande fordeles sukker, og det varmes langsomt op, ellers brænder det på. Dette kan godt tage lidt tid
  3. Når sukkeret er smeltet tilføjes en klat smør og rør rundt.
  4. Tilføj nu løgene.
  5. Lad løgene stege indtil de er bløde og karamelliseret. Undervejs røres rundt og løgene vendes.

Byg din burger

  1. Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise
  2. På under-bollerne puttes et par salatblade
  3. Læg herefter par stykker flæskesteg og flæskesvær
  4. Tilføj rødkål og til sidst karamelliseret løg
  5. Luk burgeren, og kom evt. en grillspyd i, for at gøre den nemmere at spise.

Indlægsnavigation

Svinekoteletter i rødvinsmarinade
Luftige pitabrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik