
Pers: 3-4 · Arbejdstid: ca. 15 min. · Tid i alt: ca. 15 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 400 g tagliatelle (båndpasta)
- 75 g rucola
- 3/4 dl olie
- 1 dl mandler
- 1-2 fed hvidløg
- 200 g cherrytomater
- 60 g serranoskinke
- 1/2 dl mandler
- Salt
- Parmesan (kan undlades)
Fremgangsmåde
- Kog tagliatelle pastaen efter anvisningerne
- Kom 1 dl mandler, rucola, olie og hvidløg i en foodprocessor, minihakker eller lign og blend til en lækker pesto
- Smag pestoen til med salt
- Skær cherry tomaterne i halve og grovhak 1/2 dl mandler
- Steg tomater og mandler på en pande i 1 tsk olie til de begynder at få lidt farve
- Hæld vandet fra pastaen og vend dem i 4 spsk rucola pesto (mere eller mindre afhængig af hvad du er til)
- Kom tomat og mandler i pasta-pestoblandingen og riv stykker af serranoskinke heri.
- Tip: Nydes med parmesan på og et lækkert brød som tilbehør