Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Aftensmad, Broccoli, Creme fraiche, Hvedemel, Opskrifter, Parmaskinke, Revet mozzarella

Tærte med parmaskinke og broccoli

Antal: 3-4 personer   ·    Tid: ca 45 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • Tærtedej – lige her plejer jeg at gøre det nemt for mig selv, og bare købe den fra køleboksen
  • Parmaskinke – eller almindelig skinkestrimler.
  • Broccoli
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 2 tsk hvedemel
  • 2 æg
  • 50 g. revet mozzarella
  • 1 tsk basilikum
  • 1/2 tsk salt
  • Peber

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen på 200 gr.
  2. Rør hvedemel og creme fraiche sammen i en røreskål, tilsæt derefter æg, ost, basilikum, salt og lidt peber, og rør det godt sammen.
  3. I en smurt tærteform – eller som mig et ildfast fad, rulles tærtedejen ud.
  4. Fordel nu broccolien på bunden, og dernæst skinken, og hæld tilsidst blanding over, og sørg for at fordele det jævnt.
  5. Bag tærten i ovnen på 200 gr. i ca. 30 min.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

One pot med perlebryg, grønne linser og gorgonzola
Æblegrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik