Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Tærte med parmaskinke og broccoli

Antal: 3-4 personer   ·    Tid: ca 45 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • Tærtedej – lige her plejer jeg at gøre det nemt for mig selv, og bare købe den fra køleboksen
  • Parmaskinke – eller almindelig skinkestrimler.
  • Broccoli
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 2 tsk hvedemel
  • 2 æg
  • 50 g. revet mozzarella
  • 1 tsk basilikum
  • 1/2 tsk salt
  • Peber

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen på 200 gr.
  2. Rør hvedemel og creme fraiche sammen i en røreskål, tilsæt derefter æg, ost, basilikum, salt og lidt peber, og rør det godt sammen.
  3. I en smurt tærteform – eller som mig et ildfast fad, rulles tærtedejen ud.
  4. Fordel nu broccolien på bunden, og dernæst skinken, og hæld tilsidst blanding over, og sørg for at fordele det jævnt.
  5. Bag tærten i ovnen på 200 gr. i ca. 30 min.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

One pot med perlebryg, grønne linser og gorgonzola
Æblegrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik