
Antal: 2-3 personer · Tid: ca 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- En dåse Jackfruit
- Barbecuesauce
- Salat
- 1-2 Avokado
- Tomat
- Agurk
- Rødløg
- Rød peberfrugt
- Pitabrød – har du god tid, så kan du findes vores opskrift på hjemmelavet pita her
- Dressing eller mayo – hvidløg eller creme fraiche egner sig godt
Sådan gør du:
- Start med at skylle salaten og grønsagerne, og skær det ud i mindre stykker.
- Jackfruiten skylles, og den hårde midte skæres fra – De er ofte formet som en trekant, hvor det ene hårde hjørne altså skæres fra.
- Jackfruiten steges på en pande med olie på middel-høj varme i ca. 5 minutter.
- Herefter skal jackfruit moses, så det trevler – jeg plejer at mose det men en gaffel
- Tilføj nu barbecue sovs, og rør rundt. Tilføj barbecuesauce, tilføj lidt af gangen, til du synes det er perfekt. Men jackfruiten skulle gerne få en brunere farve af det.
- Varm pitabrødene
Så er du klar til at bygge din pita! Velbekomme!