Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syrensaft med citron

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 72+ timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 30-35 klaser af syrenblomster
  • 2 citroner
  • 2 spsk citronsyre
  • 1 kg sukker
  • 2 L kogende vand

Fremgangsmåde

  1. Pluk blomsterne af klaserne og kom dem i en stor skål (lad være med at vaske dem – blot ryst dem for visne blomster og dyr)
  2. Tilsæt skal fra én citron og skær det resterende skal og “det hvide” fra begge citroner og tilsæt citron”kødet”
  3. Kom sukker og citronsyre i skålen
  4. Hæld det kogende vand over sukker og blomster og rør godt ´, så alt sukker kan blive opløst
  5. Lad saften trække i 3-5 dage i køleskabet.
  6. Efter 3-5 dage filteres blomsterne fra og kasseres.
  7. Hæld den færdige saft i rene skoldede flasker (kan holde sig i ca. 14 dage)

Blandingsforholdet er 1:4

Tip: Kom saften i isterningeposer, så har du en forfriskende drink gemt til senere

Indlægsnavigation

Marinerede gulerødder
Smørrebrød – de lækreste rugbrødsmadder samlet

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik