Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Citron, Lækkerier, Opskrifter, Smoothies, Juices & andre drikkevarer, Sukker

Syrensaft med citron

Arbejdstid: ca. 10-15 min ·   Tid i alt: 72+ timer ·   Sværhedsgrad: Nem

Blandingsforholdet er 1:4

Det skal du bruge

  • 30-35 klaser af syrenblomster
  • 2 citroner
  • 2 spsk citronsyre
  • 1 kg sukker
  • 2 L kogende vand

Sådan gør du

  1. Pluk blomsterne af klaserne og kom dem i en stor skål (lad være med at vaske dem – blot ryst dem for visne blomster og dyr)
  2. Tilsæt skal fra én citron og skær det resterende skal og “det hvide” fra begge citroner og tilsæt citron”kødet”
  3. Kom sukker og citronsyre i skålen
  4. Hæld det kogende vand over sukker og blomster og rør godt ´, så alt sukker kan blive opløst
  5. Lad saften trække i 3-5 dage i køleskabet.
  6. Efter 3-5 dage filteres blomsterne fra og kasseres.
  7. Hæld den færdige saft i rene skoldede flasker (kan holde sig i ca. 14 dage)

Tip: Kom saften i isterningeposer, så har du en forfriskende drink gemt til senere

Indlægsnavigation

Marinerede gulerødder
Smørrebrød – de lækreste rugbrødsmadder samlet

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik