Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syltede rødbeder

Antal: 1 glas ·  Arbejdstid: ca. 10 min. ·   Tid i alt: ca. 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 3-4 mellemstørrelse rødbeder
  • 2 dl eddike
  • 2 dl sukker
  • 1 dl vand
  • 1 syltetøjsglas
  • 1 tsk. atamon
  • evt. et mandolinjern

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære rødbederne i skiver. Brug gerne et mandolinjern.
  2. I syltetøjsglasset tilføjes atamon, og fordeles en rundt i glasset.
  3. Tilføj herefter rødbederne i glasset.
  4. I en gryde bringes eddike, vand og sukker i kog. Når blandingen har været oppe og koge, tilføjes det til glasset med rødbederne.
  5. Rødbederne stilles på køl og kan nydes efter et par timer på køl.

Indlægsnavigation

Cookies med karamel fudge og mørk chokolade
Rødvinsglaceret svindemørbradbøffer

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik