
Tid: ca 10 min + afkøling · Sværhedsgrad: Nem
Et ekstra pift til eksempelvis rugbrødsmadder og salater!
Efter jeg har fundet ud af, hvor let det er at lave syltede rødløg, har jeg dem altid til at stå i mit køleskab! De er super lækre og får en fin lyserød farve, og så egner de sig godt til diverse ting og sager som eksempelvis rugbrødsmadder og salater som tidligere nævnt, men de kan også bruges til eksempelvis burgere, sandwichs, vietnamesiske forårsrulle m.m.
Det skal du bruge:
Fremgangsmåde:
- Rødløgene skæres ud i den ønsket form og puttes i et glas eller i en bøtte – jeg skar dem ud i ringe, men man kan skære dem ud, som man lyster.
- Bring en gryde i kog med sukker, eddike, vand, peberkorn og laurbærblade – laurbærbladene kan dog godt udelades.
- Når massen har været oppe og koge, hældes den over rødløgene og stilles på køl, og vil efter nogle timer begynde at få den røde fine farve!