Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Opskrifter, Rødløg, Salater & tilbehør, Spreads, pålæg & andet tilbehør, Sukker, Vegansk, Veganske salater & tilbehør, Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk, Vegetariske salater & tilbehør, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

Syltede Rødløg

Tid: ca 10 min + afkøling  ·   Sværhedsgrad: Nem

Et ekstra pift til eksempelvis rugbrødsmadder og  salater!
Efter jeg har fundet ud af, hvor let det er at lave syltede rødløg, har jeg dem altid til at stå i mit køleskab! De er super lækre og får en fin lyserød farve, og så egner de sig godt til diverse ting og sager som eksempelvis rugbrødsmadder og salater som tidligere nævnt, men de kan også bruges til eksempelvis burgere, sandwichs, vietnamesiske forårsrulle m.m.

Det skal du bruge:

  • 2 rødløg
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl eddike
  • 1 dl vand
  • et par laurbærblade

Fremgangsmåde:

  1. Rødløgene skæres ud i den ønsket form og puttes i et glas eller i en bøtte – jeg skar dem ud i ringe, men man kan skære dem ud, som man lyster.
  2. Bring en gryde i kog med sukker, eddike, vand, peberkorn og laurbærblade – laurbærbladene kan dog godt udelades.
  3. Når massen har været oppe og koge, hældes den over rødløgene og stilles på køl, og vil efter nogle timer begynde at få den røde fine farve!

Indlægsnavigation

Chia-havregrød
Ingefærshot

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik