Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syltede Rødløg

Antal: 1 stort sylteglas ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • et par laurbærblade

Fremgangsmåde

  1. Rødløgene skæres ud i den ønsket form og puttes i et glas eller i en bøtte – jeg skar dem ud i ringe, men man kan skære dem ud, som man lyster.
  2. Bring en gryde i kog med sukker, lagereddike, vand, peberkorn og laurbærblade – laurbærbladene kan dog godt udelades.
  3. Når massen har været oppe og koge, hældes den over rødløgene og stilles på køl, og vil efter nogle timer begynde at få den røde fine farve!

Indlægsnavigation

Chia-havregrød
Ingefærshot

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik