Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syltede blomkål

Pers: 1 sylteglas ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Perfekt til salater eller som topping på rugbrødsmaden

Ingredienser

  • 1/2 blomkål
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • et par laurbærblade

Fremgangsmåde

  1. Blomkålet skæres ud i mindre buketter og puttes i et glas eller i en bøtte.
  2. Bring en gryde i kog med sukker, lagereddike, vand, peberkorn og laurbærblade – laurbærbladene kan dog godt udelades.
  3. Når massen har været oppe og koge, hældes den over blomkålen og stilles på køl, og er klar efter et par timer!

Indlægsnavigation

Bønnepålæg med champignon- vegansk smørepålæg
Kartoffelsalat med karry og soltørrede tomater

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik