Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syltede agurker – Agurkesalat

Antal: 1 glas ·  Arbejdstid: 5 min. ·   Tid i alt: 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 hel agurk
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • et par laurbærblade (kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Agurken skæres i tynde skiver (Du kan med fordel benytte et mandolinjern)
  2. Agurkeskiverne vendes i salt og trækker, mens syltelagen laves
  3. Bring en gryde i kog med sukker, eddike, vand, peberkorn og laurbærblade
  4. kogen indtil sukkeret er smeltet
  5. Kom agurkeskiverne over i et skoldet glas/lufttætbeholder
  6. Syltelagen hældes den over agurkeskiverne og stilles på køl i minimum et par timer (gerne natten over)

Indlægsnavigation

Hjemmelavede Bounty
Hyldeblomstsirup

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik