
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 4 svinekoteletter (2-3 cm tykkelse)
- 1 dl rødvin
- 2 fed hvidløg
- Et par kviste rosmarin eller 1 tsk. tørret rosmarin
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Marinade
- I en plastikpose tilføjes rødvin, hvidløg rosmarin og salt og peber.
- Tilsæt bagefter svinekoteletterne og lad dem ligge i marinaden i minimum én time, men gerne 8 timer eller længere.
Stegning
- Varm panden eller grillen op, og steg svinekoteletterne 4-5 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Er koteletterne større eller mindre en 2-3 cm, så giv dem evt. lidt mere eller lidt mindre.
- Lad svinekoteletterne hvile i 5 minutter inden servering
Server evt. med asparges i bacon, tomatsalat og kogte eller ovnbagtekartofler.