Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Svinekoteletter i rødvinsmarinade

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter (2-3 cm tykkelse)
  • 1 dl rødvin
  • 2 fed hvidløg
  • Et par kviste rosmarin eller 1 tsk. tørret rosmarin
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Marinade

  1. I en plastikpose tilføjes rødvin, hvidløg rosmarin og salt og peber.
  2. Tilsæt bagefter svinekoteletterne og lad dem ligge i marinaden i minimum én time, men gerne 8 timer eller længere.

Stegning

  1. Varm panden eller grillen op, og steg svinekoteletterne 4-5 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Er koteletterne større eller mindre en 2-3 cm, så giv dem evt. lidt mere eller lidt mindre.
  2. Lad svinekoteletterne hvile i 5 minutter inden servering

Server evt. med asparges i bacon, tomatsalat og kogte eller ovnbagtekartofler.

Indlægsnavigation

Frugtsalat – sundere abemad
To anderledes flæskestegssandwich

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik