Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Hovedret, Kartoffel, Opskrifter, Vegansk, Vegansk til aften, Veganske salater & tilbehør, Vegetarisk, Vegetarisk til aften, Vegetariske salater & tilbehør

Super sprøde pommes frites

Pers: 4   ·  Arbejdstid: ca 30 min ·   Tid i alt: ca. 2 t 30 min, gerne længere   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:
4 personer

  • 4 bagekartofler
  • 1/2 dl lagereddike
  • Vand
  • Olie
  • Salt

Sådan gør du:

  1. Skræl kartoflerne og skær dem ud som pomfritter.
  2. Skyld kartoflerne igen, gerne i en skål
  3. Kog kartoflerne i vand med 1/2 dl lagereddike i 12 minutter.
  4. Hæld vandet fra, og kom pomfritterne på køl – mindst 1/2 time, men gerne et par timer
  5. Forvarm ovnen på 200 gr. varmluft
  6. Pomfritter puttes i en pose med olie og kartoffelkryderi (salt, timian, rosmarin, basilikum), og blandes godt sammen
  7. Kom pomfritterne på en bageplade, og bag dem i ovnen i 75 min. – Sørg for at rode lidt rundt i dem en gang i mellem, og sørg for at vende pomfritterne, når halvdelen af tiden af gået, så de får lige meget på begge sider.

Håber i kan lide dem!

OG nyd dem evt. med en lækker hjemmelavet vegansk mayo til  – find opskriften her

Indlægsnavigation

Kylling i ovn med pikantost og bacon
Vegansk Lasagne

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik