
Pers: 4 · Arbejdstid: ca 30 min · Tid i alt: ca. 2 t 30 min, gerne længere · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
4 personer
- 4 bagekartofler
- 1/2 dl lagereddike
- Vand
- Olie
- Salt
Sådan gør du:
- Skræl kartoflerne og skær dem ud som pomfritter.
- Skyld kartoflerne igen, gerne i en skål
- Kog kartoflerne i vand med 1/2 dl lagereddike i 12 minutter.
- Hæld vandet fra, og kom pomfritterne på køl – mindst 1/2 time, men gerne et par timer
- Forvarm ovnen på 200 gr. varmluft
- Pomfritter puttes i en pose med olie og kartoffelkryderi (salt, timian, rosmarin, basilikum), og blandes godt sammen
- Kom pomfritterne på en bageplade, og bag dem i ovnen i 75 min. – Sørg for at rode lidt rundt i dem en gang i mellem, og sørg for at vende pomfritterne, når halvdelen af tiden af gået, så de får lige meget på begge sider.
Håber i kan lide dem!
OG nyd dem evt. med en lækker hjemmelavet vegansk mayo til – find opskriften her