Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagepulver, Bagværk, Blomkål, Broccoli, Frokost, Havregryn, Hørfrø, Hvedemel, Opskrifter, Pølser, Sesamfrø

“Sunde” pølsehorn med blomkål og broccoli

Antal: 10 stk Tid: 30-40 min. Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 200 g. broccoli
  • 400 g. blomkål
  • 4 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1,5 -2 dL hvedemel (Kan erstattes af havregryn eller anden mel (f.eks. rismel) for glutenfri alternativ)
  • 30 g. hørfrø
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Pølser (prøv evt. med kyllingepølser)
  • Sesamfrø til at toppe med

Sådan gør du:

  1. Hak broccoli og blomkål meget fint, anvend med fordel en foodprocessor.
  2. Mal havregryn og hørfrø til mel (Med foodprocessor eller minihakker)
  3. Bland grøntsagerne sammen med æg, havregryn, hørfrø, salt, bagepulver og mel.
  4. Lad den stå en 10 minutter for at grynene suger mest mulig vand.
  5. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  6. Kom “dejen” omkring dine pølser (Jeg delte mine pølser i 2) og på en bageplade med bagepapir.
  7. Top med sesamfrø.
  8. Bag dine pølsehorn i 20-25 min.
  9. Når de er færdigbagt, så sørg for at lade dem køle af på en rist, således bunden bliver mest mulig sprød.

Håber i kan lide dem!

Indlægsnavigation

Bulgur og linsesalat
Aftensmadsvafler med sød kartoffel

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik