
Antal: 10 stk Tid: 30-40 min. Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 200 g. broccoli
- 400 g. blomkål
- 4 æg
- 1 dl havregryn
- 1,5 -2 dL hvedemel (Kan erstattes af havregryn eller anden mel (f.eks. rismel) for glutenfri alternativ)
- 30 g. hørfrø
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk bagepulver
- Pølser (prøv evt. med kyllingepølser)
- Sesamfrø til at toppe med
Sådan gør du:
- Hak broccoli og blomkål meget fint, anvend med fordel en foodprocessor.
- Mal havregryn og hørfrø til mel (Med foodprocessor eller minihakker)
- Bland grøntsagerne sammen med æg, havregryn, hørfrø, salt, bagepulver og mel.
- Lad den stå en 10 minutter for at grynene suger mest mulig vand.
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Kom “dejen” omkring dine pølser (Jeg delte mine pølser i 2) og på en bageplade med bagepapir.
- Top med sesamfrø.
- Bag dine pølsehorn i 20-25 min.
- Når de er færdigbagt, så sørg for at lade dem køle af på en rist, således bunden bliver mest mulig sprød.
Håber i kan lide dem!