Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Spanske ris med rejer

Antal: 2 personer     ·    Tid: ca 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Nem og lækker risret, som ikke er så tidskrævende og derfor kan laves som en nem aftensmad en ellers travl dag.

Det skal du bruge: 

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • Lidt olivenolie (anden olie kan sagtens bruges)
  • 2 dl ris
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 dl grøntsagsboullion

Rejerne: 

  • 8-10 rejer
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Lidt olivenolie

Sådan gør du: 

  1. Hak løg og svits det i en gryde med hvidløg.
  2. Tilsæt ris, hakkede tomater og grøntsagsboullion.
  3. Lad risene simre indtil væsken er væk, smag på risene og tilføj evt. lidt ekstra vand
  4. Mens risene koger, laves rejerne.
  5. Marinér rejerne i olie, hvidløg, salt og peber.
  6. Steg dem på pampen.

Indlægsnavigation

Fyldte portobellosvampe
Flutes med surdej

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik