Spaghetti Carbonara med italiensk bacon

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 25 mins Tid i alt 25 min. Sværhedsgrad: Øvet Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Start med at piske æggeblommerne sammen med fintrevet parmasan og krydr med frisk kværnet peber.

  2. Hvis der er noget hårdt skin på pancettaen fjernes dette, og pancettaen skæres i mindre tern.

  3. Kog spaghetti efter anvisning på pakken og steg imens pancettaen (se punkt 4).

  4. Læg pancettaen på en kold pande og steg det ved middelvarme. Når pancettaen er færdigstegt, fjernes halvdelen af det overskydende fedt.

  5. Når spaghettien er færdig, gemmes ca. 2 dl af pastavandet.

  6. Bland ca. 1 dl af pastavandet sammen med æggemassen.

  7. Når både pancettaen og spaghettien er færdigstegt/kogt, slukkes varmen til panden. Panden fjernes fra varmen og spaghettien tilføjes til panden med pancetta. Hæld æggemassen udover spaghettien og vend æggemassen rundt i spaghettien. Tilføj evt. mere pastavand, hvis du ønsker en anden konsistens.

    Hvis det begynder at scramble, tages panden af blusset mens der røres rundt.
  8. Server med frisk parmesan og friskkværnet peber.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *