
Antal: 2 personer · Tid: ca 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Spaghetti Carbonara er såå lækker en ret, men jeg har altid syntes, at smagen var svær at ramme – men denne opskrift er super simpel og kræver ikke særlig mange ingredienser.
Det skal du bruge:
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken
- Skær bacon og chorizo ud i mindre tern og steg det på panden
- Pil hvidløget og giv det et slag evt. med skaftet på kniven, og steg hvidløget med på panden
- Riv ca. 30 parmasan ost, riv også gerne noget til severing.
- I en skål puttes æg, parmasan og peber og røres rundt
- Når pasten er færdig tilføjes den til panden
- Sluk blusset og tilsæt lidt pastavand af gangen til at den ikke syder mere.
- Når det ikke syder mere tilsættes æggeblanding og blandes godt sammen.- og Voila, håber i kan lide den!