
Pers: 2 · Arbejdstid: 15-30 min. · Tid i alt: 1 time 10 minutter · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 2 sød kartoffel
- 75 g rucolasalat
- 6 cherrytomater
- et lille bundt purløg
- 175 g Kylling-bacon salat (færdiglavet eller hjemmelavet, se opskrift under)
Kylling-bacon salat:
- 2 stk kyllingebryst
- 80g mayonnaise
- 120 g. creme fraiche
- 1/2 tsk dijonsennep
- salt/peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen på 200 gr. alm ovn.
- Vask de søde kartofler, prik huller i dem med en gaffel, og bag kartoflerne i 45-60 minutter alt efter størrelse.
- Hvis du ønsker selv at lave kylling- bacon salaten, laves den mens kartoflerne bages.
Kylling-bacon salat:
- Kog kyllingen i en gryde med vand i ca. 25 min.
- Skær kyllingen i tern eller træk dem. fra hinanden med 2 gafler (ligesom når man laver pulled pork).
- Bland mayonnaise, cremefraiche og dijonsennep sammen i en skål.
- Tilføj kylling til “dressingen”
- Smag til med salt og peber.
Byg kartoflen:
- Vask rucola og skær tomaterne i mindre tern.
- Skær kartoflerne på langs, du skal ikke skære helt igennem, men så dybt at den kan åbnes bagefter.
- Start med at tilføje rucola, efterfulgt af et par skefulde kylling-bacon salat og pynt til sidst med tomater og purløg.