Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Sød kartoffel – broccolisalat

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 35 min. ·   Tid i alt: 35 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 500 g sød kartoffel
  • 1 broccoli
  • 150 g bacon i tern
  • 1 rødløg
  • Revet gulerødder
  • Græskarkerner
  • 250 mL cremefraiche 
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200 gr. varmluft
  2. Skræl den søde kartoffel, og skær den ud i tern, og bag dem i ovnen i ca. 20 min
  3. Steg bacon.
  4. Skyld og del broccoli i små buketter, og hæld dernæst kogende vand over broccolien og lad det trække et par minutter, før du hælder vandet fra igen. 
  5. Hak rødløg fint. 
  6. Bland cremefraiche, hvidvinseddike, sukker og citronsaft. 
  7. Bland broccoli, bacon, rødløg, grækarkerner, revet gulerod og sødkartoffel med dressingen

Indlægsnavigation

Klassiske vafler
Julevafler – Vafler med kanel

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik