Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Snobrød

Antal: 8 stk ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 1 time 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 5 dl mælk – alternativt plantebaseret mælk eller vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • ca. 700-800 g hvedemel
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør i en gryde og tilsæt mælken
  2. Rør gæren ud heri
  3. Tilsæt sukker og salt og hvedemel lidt efter lidt
  4. Ælt dejen smidig og kom den i en skål smurt med olie
  5. Lad dejen hæve ca. 1 time
  6. Del dejen i 8 stykker og rul den i lange strimler, så de kan snoes omkring en snobrødspind
  7. Lav snobrødet over bålet til det er lækkert gyldent (Pas på med at sætte det direkte over ilden)
  8. Snobrødet er færdigt når det nemt slipper pinden

Indlægsnavigation

Nem coleslaw
Köfte – Kødboller inspireret af det mellemøstiske køkken

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik