Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Snaps med chili og rosmarin

Antal: 1 liter ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: + 1 uge · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 flaske vodka (1l)
  • 3 chilier
  • 2 stilke Rosmarin

Fremgangsmåde

  1. Skyl chilierne og rosmarinstilkene og prik huller i chilierne.
  2. I en ren flasken tilføjes chilierne, rosmarinstilkene, og vodka.
  3. Lad snapsen trække minimum en uge, og smag derefter på den.
  4. Du kan evt. filtrere snapsen gennem en fin sigte og kom den på en ren flaske, men det er ikke nødvendigt. Hvis du synes styrken af chili er blevet for stærk, kan snapsen fortyndes med vodka inden servering.

Indlægsnavigation

Spøgelsesflødeboller med citronsmag (halloween edition)
Hokkaido frikadeller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik