Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Smørstegte rosenkål med parmesan

Pers: 4 · Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 500 g rosenkål
  • 15 g smør
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 rødløg
  • Parmesan
  • 1 håndfuld kruspersille
  • 1 tsk tørret koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 1/2 citron
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Fjern de yderste blade fra rosenkålene og skær den nederste del fra
  2. Halver rosenkålene og kog dem med lidt salt i 5 minutter
  3. Hak hvidløg, rødløg og kruspersille
  4. Smelt smør på panden og steg hvidløg og rødløg et par minutter
  5. Tilsæt tørret koriander samt spidskommen og dernæst de kogte rosenkål og lad de stege yderligere 5 minutter
  6. Smag til med salt, citron og evt. chiliflager
  7. Server med hakket kruspersille og parmesan

Indlægsnavigation

Amerikanske pandekager med chokoladestykker
Pico de gallo – Frisk tomatsalsa

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik