Smørstegte rosenkål med parmesan

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Smørstegte rosenkål med parmesan

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 15 mins Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Fjern de yderste blade fra rosenkålene og skær den nederste del fra.

  2. Halver rosenkålene og kog dem med lidt salt i 5 minutter.

  3. Hak hvidløg, rødløg og kruspersille.

  4. Smelt smør på panden og steg hvidløg og rødløg et par minutter.

  5. Tilsæt tørret koriander samt spidskommen og dernæst de kogte rosenkål og lad det stege yderligere 5 minutter.

  6. Smag til med salt, citron og evt. chiliflager.

  7. Server med hakket kruspersille og parmesan.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *