Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Smørrebrød m. hakkebøf, spejlæg og hjemmelavede ristede løg

Pers: 1 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 skive rugbrød
  • 200g hakket oksefars
  • 1 æg
  • et par salat blade
  • 1 radise
  • 1 løg
  • 1 spsk. kapers
  • 4 skiver syltede rødbeder.
  • Salt og peber
  • Smør til rugbrød og stegning.

Fremgangsmåde

  1. Form oksekødet til en rund kugle, og hak den med en kniv til at du har en rund form. Salt bøffen med salt og peber.
  2. Vask salatblandene
  3. Skær løget i ringe
  4. Skær de syltede rødbeder i mindre tern og put i en skål.
  5. På en pande med smør steges løgene til de er bløde og gyldne ved lav varme. Når løgene er færdig, tages de af panden.
  6. Imens smøres rugbrødet med smør og salatblandede lægges ovenpå.
  7. Tilføj nu mere smør på panden, og skru varmen op på høj varme, og lægger bøfferne på panden. De brunes i ca. 1 minut på begge sider.
  8. Sku herefter ned på middel varme og steg bøffen i ca. 5 minutter på hver side. Når bøffen er færdig tages den af varmen og holdes varm.
  9. Varmen på panden skues ned på lave varme, og ægget slåes ud på panden. Steg ægget til at hviden er stivnet.
  10. Saml nu resten af dit smørrebrød. Oven på salaten lægges bøffen, herefter speglægget, de bløde løg og pynt med kapers. Velbekomme.

Indlægsnavigation

Italiensk Pasta Bolognese
Hjemmelavede Pomfritter

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik