
Pers: 1 · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Form oksekødet til en rund kugle, og hak den med en kniv til at du har en rund form. Salt bøffen med salt og peber.
- Vask salatblandene
- Skær løget i ringe
- Skær de syltede rødbeder i mindre tern og put i en skål.
- På en pande med smør steges løgene til de er bløde og gyldne ved lav varme. Når løgene er færdig, tages de af panden.
- Imens smøres rugbrødet med smør og salatblandede lægges ovenpå.
- Tilføj nu mere smør på panden, og skru varmen op på høj varme, og lægger bøfferne på panden. De brunes i ca. 1 minut på begge sider.
- Sku herefter ned på middel varme og steg bøffen i ca. 5 minutter på hver side. Når bøffen er færdig tages den af varmen og holdes varm.
- Varmen på panden skues ned på lave varme, og ægget slåes ud på panden. Steg ægget til at hviden er stivnet.
- Saml nu resten af dit smørrebrød. Oven på salaten lægges bøffen, herefter speglægget, de bløde løg og pynt med kapers. Velbekomme.