Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Sandwichbrød

Antal: 5-6 stk (store)   ·    Arbejdstid: ca 30 min    ·    Tid i alt: 2 t     Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge

  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk. sirup
  • 2 spsk. olie
  • 4 spsk. creme fraiche
  • salt
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl groft mel
  • 1,5 dl durum mel
  • ca. 7 dl hvedemel

Sådan gør du:

  1. Opløs gæren i vandet
  2. Tilsæt sirup, olie, creme fraiche, salt og hørfrø
  3. Tilsæt groft mel og durum hvedemel
  4. Tilsæt til sidst hvedemelen lidt efter lidt, og ælt dejen.
  5. Lad dejen hæve én times tid
  6. Form sandwichbrødene
  7. Lad dem efterhæve i 30 minutter, og forvarm imens ovnen til 200 gr. varmluft
  8. Pensl sandwichbrødene med æg, mælk eller vand og bag dem 12-15 min.

Håber i kan lide dem!

Indlægsnavigation

Klassiske Frikadeller
Brunede kartofler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik