Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Saltede Mandler

Tid: ca. 40 min.   ·   Sværhedsgrad: Nem

Saltede mandler er en lækker lille snacks, men de er desværre også en smule dyre… Heldigvis kan man lave dem selv! Derudover er saltede mandler en perfekt værtindegave!

Det skal du bruge:

  • 300 gr. mandler
  • 0,5 l vand
  • 1 dl. salt

Sådan gør du:

  1. Kom salt og vand i en gryde og bring det i kog, så saltet opløses i vandet.
  2. Sluk derefter blusset, hæld mandlerne i vandet og lad dem stå i blød i 20 minutter. Forvarm imens ovnen på 160 gr.
  3. Herefter hældes vandet fra, og mandlerne lægges på en bageplade, og sættes i ovnen i ca. 18-20 minutter, eller til de dufter rigtigt.
    – Rod lidt rundt i dem undervejs

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Ingefærshot
De bedste sundere koldhævede boller – og super nemme at lave

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter336 Post(s)
  • Vegetarisk195 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik