
Pers: 3-4 · Arbejdstid: 20 min. · Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 75 g. spinat
- 75 g. rucola
- 125 g. hindbær
- 70 g. parmaskinke
- 200 g. cherrytomater
- 3 forårsløg
Serveres gerne med en vinaigrete:
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. æblecidereddike (alternativt citronsaft)
- 2 tsk dijon sennep
- 2 tsk honning
- Salt og peber
Server evt. med brød.
Ønsker du at bruge den som hovedret kan du også tilføje grillost, bulgur eller couscous til salaten!
Fremgangsmåde
- Skyl grønsagerne
- Skær tomaterne i halve og skær forårsløgene i tynde skriver.
- Parmaskinken skæres ud i mindre stykker, del evt. skinken i tre stykker.
- I en serveringskål tilføjes først spinat, efterfulgt af rucola, tomater, forårsløg, parmaskinke og til sidst hindbær.
- Lav herefter vinaigretten. Blend ingredienserne sammen og så har du en lækker vinaigrette!
Velbekomme, server gerne med et lækkert flutes – se vores opskrift på flutes med surdej her