Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Salat med grønkål og hokkaido græskar

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 40 min. ·   Tid i alt: ca, 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 grønkål
  • 1 hokkaido græskar
  • 200 g salatost
  • Lidt græskarkerner
  • 1-2 spsk olie
  • 1 tsk timian
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft
  2. Halver og udhul dit hokkaido græskar og skær den ene halvdel i mindre skiver (ca. 1 cm i tykkelsen)
  3. Pensl med lidt olie og drys med salt og timian
  4. Dine hokkaidoskiver bages i ovnen i ca. 30 minutter
  5. Imens vaskes og hakkes grønkål og salatosten skæres i passende stykker (alternativt find salatost i tern)
  6. Kom grønkål, hokkaido græskar, salatost i en skål og drys med græskarkerner

Indlægsnavigation

Kyllingelår med parmesan og timian
Risotto med hokkaidogræskar

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik