
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 1 bakke napolitana salat
- 1/4 af et broccoli
- 10 stk cherrytomater
- 1 stk rødløg
- 100 g fetaost /salatost
- 1 avokado
- 1 håndfuld mandler
Fremgangsmåde
- Start med at skylle grønsagerne
- Skær broccolien ud i mindre buketter og kog dem hurtigt – jeg plejer at hælde kogende vand over dem og lade dem ligge i omkring 3 minutter.
- Skær rødløg ud i ringe, tomater over i kvarte, fetaen og avokadoen i mindre tern
- I skål blandes salaten med alle ingredienserne pånær mandler
- Mandlerne hakkes i mindre stykker og pynt salaten med dem – benyt evt. en minihakker.
Server gerne salaten som tilbehør til hovedretten eller med brød og eventuelt en vinaigrette, find opskriften under:
Vinaigrette
1 tsk sennep
1 dl olie
0,2 dl hvidvinseddike eller lys balsamico
– Pisk ingredienserne sammen og smag til med salt og peber