Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Avokado, Broccoli, Cherrytomater, Feta, Mandler, Rødløg, Salat, Salater & tilbehør, Vegetarisk, Vegetarisk til aften, Vegetariske salater & tilbehør

Salat med broccoli, avokado, feta og mandler

Pers: 4 ·  Tid: 15-20 min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge

  • 1 bakke napolitana salat
  • 1/4 af et broccoli
  • 10 stk cherrytomater
  • 1 stk rødløg
  • 100 g fetaost /salatost
  • 1 avokado
  • 1 håndfuld mandler

Sådan gør du

  1. Start med at skylle grønsagerne
  2. Skær broccolien ud i mindre buketter og kog dem hurtigt – jeg plejer at hælde kogende vand over dem og lade dem ligge i omkring 3 minutter.
  3. Skær rødløg ud i ringe, tomater over i kvarte, fetaen og avokadoen i mindre tern
  4. I skål blandes salaten med alle ingredienserne pånær mandler
  5. Mandlerne hakkes i mindre stykker og pynt salaten med dem – benyt evt. en minihakker.

Server gerne salaten som tilbehør til hovedretten eller med brød og eventuelt en vinaigrette, find opskriften under:

Vinaigrette
1 tsk sennep
1 dl olie
0,2 dl hvidvinseddike eller lys balsamico
– Pisk ingredienserne sammen og smag til med salt og peber

Indlægsnavigation

Pasta penne med gorgonzola, spinat og champignon
Rabarber mojito og passionsfrugt mojito

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste sundere koldhævede boller – og super nemme at lave

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • Opskrifter273 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk163 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik