
Pers: 4 · Arbejdstid: 35 min. · Tid i alt: 35 min. · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 1 stk svinemørbrad
- 3 dl rødvin
- 1 mellemstort løg
- 2 fed hvidløg
- Lidt timian kviste
- 4 dl grøntsagsboullion
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk frossent smør
- Lidt hvedemel
- Olie
Fremgangsmåde
- Skær løg ud i mindre tern og hak hvidløg fint.
- Steg løg og hvidløg ved middelvarme på en pande med olie til de er klare.
- Tilsæt rødvin, timian og citronsaft og lad det simre i ca. 20 min
- Tilsæt grøntsagsboullion lidt ad gangen, mens det simrer.
- Si løg, hvidløg og timian fra.
- Lad rødvinen koge ind til ca. 2 dl ved fuld varme.
- Skær svinemørbraden i bøffer af ca. 2-3 cm i tykkelsen og vend dem i lidt hvedemel.
- Tilsæt smørret på panden lidt ad gangen.
- Skru ned til middelvarme og steg bøfferne ca. 2-4 min pr. side afhængig af tykkelsen.
- Lad bøfferne trække i 10 min. inden servering.