Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rødvinsglaceret svindemørbradbøffer

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 35 min. ·   Tid i alt: 35 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 stk svinemørbrad
  • 3 dl rødvin
  • 1 mellemstort løg
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt timian kviste
  • 4 dl grøntsagsboullion
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk frossent smør
  • Lidt hvedemel
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Skær løg ud i mindre tern og hak hvidløg fint.
  2. Steg løg og hvidløg ved middelvarme på en pande med olie til de er klare.
  3. Tilsæt rødvin, timian og citronsaft og lad det simre i ca. 20 min
  4. Tilsæt grøntsagsboullion lidt ad gangen, mens det simrer.
  5. Si løg, hvidløg og timian fra.
  6. Lad rødvinen koge ind til ca. 2 dl ved fuld varme.
  7. Skær svinemørbraden i bøffer af ca. 2-3 cm i tykkelsen og vend dem i lidt hvedemel.
  8. Tilsæt smørret på panden lidt ad gangen.
  9. Skru ned til middelvarme og steg bøfferne ca. 2-4 min pr. side afhængig af tykkelsen.
  10. Lad bøfferne trække i 10 min. inden servering.

Indlægsnavigation

Syltede rødbeder
Amerikanske fodbold- eller hjertesmåkager

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik