Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rødbedevafler

Antal: 5 ·  Arbejdstid: 40 min. ·   Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 250 g rødbeder
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • 1/2-1 dl vand
  • 2 dl havregryn
  • 2,5 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Skær rødbederne i små tern og bag de i ca. 30 minutter til de er bløde.
  2. Blend imellemtiden havregryn til mel.
  3. Efter 30 minutter blendes rødbederne til en “mos”.
  4. “Mosen” blandes sammen med æg, mælk, vand, mel, havregryn, salt og bagepulver.
  5. Bag vaflerne på vaffeljernet.

Tip: nydes med en masse lækker topping. Prøv f.eks. vores hjemmelavede falafler (her), syltede rødløg (her) eller syltede blomkål (her).

Indlægsnavigation

Fastelavnsboller med remonce og creme
De bedste pølsehorn

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik