Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rødbedebøffer – vegetarisk bøf

Antal: 4  ·    Tid: ca 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem


Det skal du bruge:

  • 4 kogte rødbeder
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • salt, peber, lidt chili
  • 2 æg
  • 1,5 dl havregryn
  • evt. rasp, hvis dejen  ikke vil samle sig

Sådan gør du:

  1. Riv rødbeder og løg, og pres hvidløgene, og kom dem i en skål.
  2. Tilsæt salt, peber og lidt chili
  3. Tilsæt æg
  4. Tilsæt tilsidst havregryn, og sørg for at massen er rørt godt sammen.
  5. Form bøfferne, hvis de ikke vil samle sig, kan man komme lidt rasp i, hjælper det ikke, så brug lidt hvedemel.
  6. Steg bøfferne på panden

Håber i kan lide dem!

Opskriften på burgerbollerne kan du finde her og de syltede rødløg her

Indlægsnavigation

Laks i tomatflødesovs og chili
Pølsehorn m. havregryn

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik